Vem leder Team Westholm ligan‌<

Vem leder Team Westholm ligan?
Nu lagom till Rixallsvenskan startar drar Team Westholm igång en egen "liga". Vi kommer efter avslutat 2009 utse Årets "Team Westholm" häst. Ägaren (företrädaren), skötaren och tränaren (såklart!) till den segrande hästen kommer få åka på en weekend till Frankrike under våren 2010, där vi bjuder på resa och boende och transfer, när en av stallets hästar startar på en provinsbana . Vem vet kanske är det Årets häst som startar? Vill man åka med flera stycken (från ägarkretsen) går det att köpa in sig på resan. Bland dem i teamet som inte har passhästar kommer en resa lottas ut, så alla har en chans att få följa med.
 
Hur utses då Årets häst?
Alla hästar är med i omröstningen där de samlar poäng efter resultatet på travbanorna. Poängberäkningen är hämtad från motorsportens F1 cirkus och Rixallsvenskan, d v s 10p för 1:a plats, 8p för 2:a plats, 6p för 3:a plats, 5p för 4:a plats, 4p för 5:a plats, 1p för övrig pengaplacering. Den poängrikaste hästen efter 091231 kommer koras som vinnare.
 
Vill ni hålla koll på just er häst så kommer i slutet av varje månad en 5 i topp lista visas på hemsidan. För att det ska vara rättvist för alla kommer vi att räkna med starter fr.o.m 090101.

Här nedan följer en sammanställning över de två första månaderna:

1. Pieta Marboula, 28 p
Ägare: Stall Dana

2. M.T. Jetski, 26 p

3. Rubis de Padd, 22p

3. Quel Pin, 22 p

5. Hallas Rebell, 20 p

Huvudansvarig från teamet för poängberäkningen är Kristina Åkesson. Nästa uppdatering kommer 1 april.