Som hästägare hos Team Westholm är du en viktig person. Vi vill att alla våra hästägare ska känna sig nöjda. Ett av våra huvudmål är att vi alltid ska köra in mer pengar än vi fakturerar.

Som hästägare är du alltid välkommen till stallet. Vi strävar efter att hålla en kontinuerlig kontakt för att rapportera om din häst, framtida starter, etc. På dina fakturor kommer inga oförutsedda utgifter.

Hos Team Westholm försöker vi jobba mycket med mervärden. Förutom spänningen det innebär att bara äga en starthäst så vill vi krydda ditt hästägarskap med mer. Vi har vårat rullande travcafé som dyker upp när vi har många hästar till start, där blir det alltid en gemytlig stämning och är en naturlig samlingsplats för hästägare och personal.

Vi anordnar årliga fester, såväl i Sverige som i Frankrike. Utöver detta har vi hästägarkvällar med snabbjobb, samt utbildningsdagar och öppet hus. För dem som önskar hänga med på en tur till Frankrike finns alltid möjlighet att följa med på någon av Jörgens resor.