Det här är vi i Teamet<

Det här är vi i Teamet
Team Westholm har verksamhet i fyra stallar med ca tre till fyra medarbetare i varje stall. En gång i veckan kommer en av teamets medlemmar att skriva en liten krönika. Här kommer den första.

Hejsan!
Sist in i teamet, men först ut på nätet! Mitt namn är Caroline Björnskiöld, men kallas för Ninne, jag är 23 år och har jobbat i Team Westholm i en vecka nu. Jag kommer i grunden från Västervik i Småland, men har bott lite överallt. Jag gick på travskolan Wången i 3 år, efter de så jobbade jag hos Claes Svensson på Mantorp i ett år. Den senaste tiden bodde jag nere i Munka-Ljungby, där jag jobbade hos Thomas Uhrberg i 2,5 år. Och nu så har jag landat i Sala.
Vi har varit på Teambildning i veckan och där bestämdes det att vi skötare ska turas om att skriva ett par rader varje fredag. Och jag fick den äran att börja våran nya idè. 
Det är meningen att vi ska skriva lite reflektioner från veckan i våra stallar. Och för mig har det varit en mycket händelserik vecka, både vad det gäller stallet och på våran lilla utflykt. Kanske ska tala om vart jag jobbar också, tävlingsstallet på Armanbo är min station, och där har vi nu när jag börjat fått ner lite mer hästar.
Som sagt har de hänt mycket för lilla mig denna vecka och de e svårt att bara ta ut några godbitar. Men de va mycket trevligt att vara på en team utbildning med Stig Wiklund, och jag har lärt mig mer om mig själv dessa dagar, och de tror jag nog att fler än mig har gjort.
Veckans kommenter blev enligt mig: Svagheter? Vi håller på att utrota våra svagheter! Sagt av Lill Jörgen.
 
Ha de bra, och tänk positivt!
Ninne