Psykopat!!

Psykopat!!
Vem kom på den otroligt korkade idén att lägga Alt Gr SÅ långt från 2an?? Om man ska kolla mailen med ena handen upptagen med en lunchtallrik eller nåt är det verkligen inte lätt att få till ett @.
Gabrielsson har nog rätt. Det finns en psykopat i oss alla.

Det händer inte ofta att vi får duktiga praktisar. Spelar ingen roll om de kommer från travskolor eller inte. Xtra roligt blir det då det kommer några som överraskar positivt. Josefine och Mari kommer från någon skola i Sundsvall som jag inte vet vad heter men de är verkligen duktiga!! Plus i kanten för dem båda!

JW har ju gjort tradition av sin PdA fest på La Ferme. Tjejerna letar febrilt efter snygga outfits till lördagskvällen. Det finns fortfarande stolar kvar.

Ekmark sökte efter travets Hans Landa. Jag har hittat han, eller han har hittat oss. Han heter Thierry Roussel och överraskade oss vid 7 tiden förra tisdagen! Lika smidigt som Aldo Raine försökte vi spela med i förställningen. 4 hästar hade utsetts för dopingprov. Alla hästar skulle identitetskollas. Med passen i högsta hugg kollades hästarna i alla våra boxar medan chipnr och vaccinationer inspekterades. Till och med hagen ville de se så vi inte gömde någon. Likt Aldo Raine och Smithson Utivich tror jag vi klarade oss undan med skinnet i behåll.

Go Lähdekorpi!!
DP

Sponsor (bilden) var en av dem som fick sikta i burken!