Lilljörgen vann på V75!

Lilljörgen vann på V75!
Jörgen Eriksson har haft ett strålande år under 2009 och idag blev det riktigt grädden på moset när han lyckades vinna stayerloppet inom V75 på Solvalla med amatörhästen Say Me! Ett bra kört lopp, där de andra kuskarna körde med stor respekt för "Lilljörgen".
– Jag förstår inte hur jag kan ha sån respekt på Solvalla av alla banor, sa kusken förvånad i vinnarcirkeln och drog sen slutsatsen att det måste bero på att han kör i Sveriges snyggaste dress!

Ett stort grattis!

I dag startade Relook d’Occagnes på Vincennes i monté. Han fick ett bra lopp på den jobbiga banan och höll fint till en tredje plats. Startade gjorde också Sonate de Bomo som var sjua efter en fin löpning.

Jörgen var ju i Frankrike i helgen som var, men utan att ha någon större lycka, den här gången. Sun Red var sjua, Quip de Beauvoisin var nolla och Spirit Beji sexa. Pieta var sen diskad i monté.

Det verkar dock som om nöjeslivet var roligare. Jörgen reste tillsammans med grabbarna Eriksson som lagt ut resan i bilder på deras site www.travelit.se.

Nu får vi önska God Jul till alla som läser på den här sidan! Hästarna tar det lugnt under helgen, de som inte ska starta blir vaccinerade och maskade. På annandagen är vi dock igång igen, då med bl a Super Light på V75!

Sara