Hallå där – Jocke Jensen!

Nästa samarbetspartner är Jobmore, som sedan 1 mars 2020 är sammanslaget med Bemanningsstyrkan. Familjen Jensen (Joakim, Jesper och Andreas) är verksamma i företaget och de har länge vart aktiva inom travsporten och syns ofta till på travbanorna runt om i landet. Gröna bussen är som ett extra vardagsrum för dem.

Vi ringde upp Joachim Jensen för att få mer insyn i verksamheten.

– Jobmore startades upp i Enköping 2013 och jobbar med att få till matchningen och få rätt kandidat till vår kund utifrån deras behov. Främst inom lager, industri och produktion. Kunderna vi jobbar med är allting från ensamföretagaren till stora internationella företag. 

Man kan säga att du är född in i travsporten, berätta hur allting började!

– Jag började gå på trav när jag var liten, vilket är länge sedan nu. Varje onsdag var jag på ”lill valla”, för er som inte vet vad det är så slängde papporna in ungarna där innan dom satt sig på kongressen och lirade. Jag skaffade min första egna häst när jag var 19 år, en Cocktail Jet märr, Feisty Girl, som var i träning hos Jörgen. Det var första gången jag kom i kontakt med Jörgen och därefter har han inte lyckats bli av med mig trots många tappra försök. Hästägandet har varierat från 1 häst till 15 hästar i proffsträning och för tillfället är jag med och andelsäger ett par hästar. 

Varför blev det Jörgen och Team Westholm?

– Jag lärde känna Jörgen genom Håkan Karlsson (MT-Trotting) och fattade tycke för Jörgen direkt, jag uppfattade honom som brutalt rak och ärlig. Något som jag alltid gillat med Jörgen är förutom att han är en hårt arbetande travtränare är att han är mån och lyhörd mot sina kunder. Jag har cirka 12-13 Prix d’Amerique-helger innanför västen och Jörgen har alltid tagit emot oss vid sin Frankrike filial. Han är unikum när det gäller kundvård. 

Var hittar man er?

– Verksamhet i hela Mälardalen och kontor i Enköping-Bro, Arlandastad och Haninge/Jordbro, vi finns också på jobmore.se / bemanningsstyrkan.se