Hallå där – Andelskungen!

Nästa partner att presentera är Andelskungen.se. Ett av Sveriges populäraste spelombud med flera storvinster i bagaget. Vi ringde upp grundaren ”Micke” Norinder för att höra mer.

– Vi är ett spelombud med huvudinriktning på nätförsäljning av andelsspel. Vi har knutit till oss tipsexperter och kändisar som komponerar V86- och V75-system som vi säljer via ATG-tillsammans, där är vi en av Sveriges största aktörer. Vi har också en populär podcast, där jag, Tomas Brolin och ”Krille Krukan” går igenom veckans V75-omgång. 

Ni har även andelshästar. Vad är konceptet där?

– Vi har haft travhästar i många år med varierad framgång. Just nu har vi ett kallblod som står i träning hos Jan-Olov Persson, det är en treåring (e: Horgen Tore) med namnet Andelskungen To. Vi är hundra delägare och andelarna sålde slut omgående. Vi håller på att kolla på ytterligare en andelshäst och där har vi vart i kontakt med Jörgen. 

Varför blev det ett samarbete med Jörgen och Team Westholm?

– Vi ser Jörgen som en av framtidens stora tränare! Efter att ha vart huvudsponsorer åt E3 tidigare så fann vi det som ett bra steg att gå över till att sammarbeta med enskilda tränare och kuskar. 

Var hittar man er?

– Kika in på vår hemsida där hittar ni våra spelläggare, länk till podcast och mycket annat. Andelskungen.se