“Firade med grillat och vin”

Rockys ägare om succén…

I lördags gjorde Rocky Winner comeback i Frankrike, och det slutade med seger på Enghiens travbana. 30 600 euro tjänade han, och vi var inte sena med att slå ägaren Rune Vidar Nordum en signal för en intervju. 

Vad säger du om Rockys succécomeback i Frankrike?

– Det var bra! Han har varit väldigt bra i Sverige också innan, och det var skönt att han fick full utdelning nu. Lite byte av miljö har varit positivt för honom, och han var riktigt bra. 

Hur firade ni segern?

– Jag var och fiskade lax, så vi satt långt upp i fjällen och firade med lite rött vin och god grillad mat, det var trevligt. 

Du äger även Rockys bror, tvåårige Luxury Brodde, vad har du för förväntningar på honom?

– Jag glädjer mig väldigt till att se honom, men jag är lite otålig så jag vill gärna se honom på banan snart. Men jag måste nog vänta tills han blir klar, men jag har sett honom på film och det ser väldigt bra ut så det är spännande. 

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att Rocky håller sig frisk och får en flott säsong i Frankrike, säger Rune Vidar Nordum. 


Läcker bild på Rocky Winner på träningsanläggningen Grosbois! Oskar J Andersson fotograf. 

Vid tangenterna: Patrik Fernlund