Fina framgångar på Rättvik

Fina framgångar på Rättvik
Under lunchtravet på Rättvik hade Team Westholm fina framgångar. Inledde gjorde Brio, som i sin årdebut fick ett hårt lopp i ledningen och blev snöpligt snuvad på segern i sista steget. I lopp fem körde Anna Engström Plymouth Hoss, som fick dödens och tappade modet in på upploppet.

Bättre mod hade dock Relook d’Occagnes, en superkapabel herre som Jörgen alltid hållit högt, men som tyvärr haft lite nära galoppen. I dag var det dock trav för hela slanten som gällde. Efter en lugn inledning forcerade Jörgen honom till ledningen och sen var det i princip bara en häst på banan. En mycket imponerande insats. Hästen laddas för Frankrike, men ska tjäna ca 80 000 kr innan han åker ner.

Montani var sist ut och fick även han ett tungt lopp, i tredje spår i inledningen, till dödens, för att sen trycka sig till ledningen och in på upploppet var han ganska ensam. Tyvärr lite för ensam kanske, för långt ut i spåren kom Kajsa Frick och även Montani blev snuvad på första platsen.

Ett stort grattis till ägarna till segraren Relook d’Occagnes, Misty Trotting samt till skötaren Caroline Björnskiöld. Grattis också till fina andraplaceringar för Brio-ägarna Stall Ta i Trä HB samt till Montani-ägarna Stall Wenak i Sala. Nästa gång är det er tur!

Foto: Foto-Mike