Westholmkalendern – lucka 4!

Under lucka fyra hittar vi Heidi Jääskeläinen, hon har varit en del av teamet i snart två år. Heidi har gjort sig mer känd som kallblodsdrottning hos Team Westholm, på sin passhästlista har hon nämligen hela sex kallblod. Hennes passhästar har tagit imponerande 14 segrar under året, varav 10 är med “nordisarna” (Två V75-segrar).

– Kallblod är det bästa jag vet. Jag känner att de passar mig bättre, de är lite olika och har ett annat humör. Man kan säga såhär, min personlighet passar bättre med kallblod än varmblod, säger Heidi.

Viket är ditt bästa travminne från 2019?

– Det måste vara segern i Dubbulcupen med Guli Rubin. Det var en bra kväll. Se loppet här!

Vad ser du fram emot under nästa år?

– Vinna mer lopp med mina fina kallblod, jag har fått in ett par fina tvååringar så hoppas att vi kan komma med i något årgångslopp. Sen vill jag ta revansch i Dubbelcupen med Gnistas Filur.

Vad önskar du dig i julklapp?

– Choklad och ett till kallblod till mitt stall.

Heidi, Guli Rubin och JW efter segern i Dubbelcupen final.