Vinnare i två länder!

Vinnare i två länder!
Team Westholm hade idag vinnare i både Sverige och Frankrike. I lärlingsloppet på Eskilstuna infriade "Lilljörgen" Eriksson favoritskapet och vann sin andra raka seger med hästen Tight Aggressive. Segertiden blev 1.17,9 och segern var värd 20 000 kr. Ett stort grattis till "Lilljörgen, ägaren Bengt Johansson samt skötaren Caroline Björnskiöld!

Nästan 20 000 (18 500), fast euro, var Sponsors (bilden) seger värd på Vincennes. Pierre Vercrysse körde hästen i ledningen hela vägen och vann på tiden 1.15,8. Ett stort grattis till ägaren Anders van Dapperen samt skötaren Sabine Kagebrant!

Startade på Eskilstuna gjorde även Dawnrun, som var sådär som femma och Ninepoints Sheryl som godkänd fyra i en snabb avslutning. Vi hade också två fortkörningshästar innan tävlingarna, Elle Cobra och Super Heat som var fina. Extra glädjande var att pusselbitarna verkar börjar falla på plats för den sistnämnde (bror till Super Light).

I kvalloppen galopperade Romeo God bort sig efter ett rörigt startmoment. Anna Engströms egentränade Don Silvio såg fräsch och fin ut på 1.19,9. Han har varit skadad och borta länge, men det ser ut som om Anna har satt honom i fin författning och det ska bli spännade att se honom på banan om någon månad.