Team Westholm – Ingela

Team Westholm – Ingela
Nu har vi kommit till syrrans tur. Ingela Westholm, 40 år, som har jobbat på kontoret i 9 år. Har nu mitt kontor på Karlsro med bästa utsikt över hagar och träningsbanor.

Jag är uppvuxen i Möklinta med mamma pappa och lillebror Jörgen med närhet till bondgård hos både morfar och farbror. Närhet till djur har jag haft men aldrig blivit riktigt fast. Jag har kört en kanon häst Big Bottle en gång alldeles själv, hade inget val pappa hoppade ur vagnen och där satt jag ensam kvar och var livrädd att han skulle börja springa tänkte då kommer jag aldrig få stopp. Men allt gick bra vi kom hem utan problem. En annan gång skulle Jörgen och jag ut och ridträna ett par travare en lugn skrittur i skogen. Då snubblade min häst och jag föll över huvudet då var det bara att leta på en stubbe för att komma upp igen. Jag har insett att för mig är det bäst att ha häst på andra sidan staketet.

Jag bor kvar i Möklinta, men nu i norra delen i byn Vivastbo några kilometer från Dalälven med min sambo Micke och mina barn Erik 13 år och Evelina 10 år och vår lille katt Sally.

På somrarna brukar vi ha härligt sommarbete för stallets hästar. Relook d’Occagnes som vann igår på gräsbanan i Champagne har nog haft sina hovar på Vivastbos gräs men Frankrike är bättre med både gräs och champagne. Det fick jag uppleva förra månaden när jag var med på Team Westholms inköpsresa där vi fick se fina hästar på gårdar i Normandie och besöka travet i Chartres.

Även jag har varit ut på gräsbana, förra veckan var jag med på Vårruset i Västerås. Jag var där med mitt hurtiga gäng fick medalj och härlig picnic i gröngräset.

Nej, nu ringer chefen anmälan skall göras, hästpassen skall fixas, fakturorna skall skickas, lönerna på g, euron skall hämtas hem.

Ha det bra det finns kaffe på Karlsro / positiva hälsningar Ingela