Vi i Team Westholm – Sabine<

Vi i Team Westholm – Sabine
You’d better hold on tight, spidermonkey!
 
Måndag eftermiddag kom jag tillbaka till ett underbart vårväder i Paris. Satte mig ner vid torget och solade tillsammans med resten av parisarna som njöt av solen. Kom överrens på teambuildningen att solen gör mig glad, så tog tillfället i akt och laddade ner lite positiv energi. Kan behövas för varken Danne eller jag hade lärt oss läxan att tänka positivt. Man kan säga att vi blev väldigt överraskade av Reglisse De Nappes favoritseger i torsdags. Fast jag hoppas att det bara är solsemestrar i bakläxa av Stig Wiklund. Allt verkar bra med Reglisse efter loppet, har ridtränat henne som vanligt. Alla som känner Reglisse vet att det är en bestämd dam, så man gör bäst i att rida för då kan hon varken bitas eller slåss.
 
I onsdags tränade Sponsor sista jobbet på rakbanan innan debuten på söndag. Han var jättefin så jag hoppas att vår fina stallform ska hålla i sig lite till. Ska bli tokspännande. JW och Danne tyckte att banan i Chartres skulle passa han bättre än bakvarvsbana i Reims som är kolstybb. Det tycker jag också för då kan vi plocka fram dom fina ljusa walshtömmarna. Yes vad kul vi ska ha!!
 
Till dom som inte orkar kolla på hockey slutspelen de närmaste veckorna har jag ett jätte bra boktips. Stephenie Meyers Twilightserie som även har gått på bio är helt fantastiskt underbart bra. Den första boken "Om jag kunde drömma" finns på bokrean. Andra och tredje "När jag hör din röst" och "Ljudet av ditt hjärta" Den fjärde kommer ut den 12 Mars "Så länge vi bådas andas" Den andra boken "New Moon" har premiär på film 20 November 2009. Soundtracket finns ute till Twilight och är helt överlägset.
Ni som inte vill läsa om tonårstjejen Bella Swan som blir kär i vampyren Edward Cullen eller inte kan vara hemma av alla högljuda slutspelskvällar kan ju gå på bio. "Män som hatar kvinnor" blev en väldigt bra film. 
 
 Yes we can!! Sabine