Exklusiv intervju med “tränarfrun”

Exklusiv intervju med "tränarfrun"
För er som kan franska går det nu att läsa en artikel och se en "exklusiv intervju" med "tränarfrun". "Tränarfrun" som inte alls är fru, även om Jörgen brukar säga "my wife" (en billigare variant av giftemål.. 🙂 )

Det är den franska siten www.turfista.com, en spelsite som riktar sig mot kvinnor som publicerar intervjun.

Känner ni att franskan inte riktigt är "up to date"kommer här en kort sammanfattning av innehållet i artikeln och intervjun. "Frun till en av de mest kända svenska tränarna i Frankrike" säger bl a:
– Travet är en manlig dominerad sport. I synnerhet i travets organisationer är miljön manlig och för gammal.
– Kvinnorna blir fler och fler i tävlingsmomentet och där ligger Sverige före Frankrike. Särskilt introduktionen av monté har gjort att kvinnorna börjar att ta plats (även om montén borde få ta mycket mer plats…). Montén blir kvinnornas tävlingsmoment eftersom svenska män är för stora…
– Min kvinnliga touch på Team Westholm är att jag gillar att jobba med kommunikation, kommunikation internt och kommunikationen med våra kunder, t ex genom den här hemsidan.
– När en häst vinner ett stort lopp tycker jag att det inte bara är något som Jörgen har del i utan givetvis personalen och t om jag har del i en stor seger.

För er som gillar statistik så träffades vi 2004…. 🙂

För övrigt så heter alltså "tränarfrun" Sara Strömberg. Jag jobbar vanligtvis som ungdomsansvarig på STC. Är uppvuxen med trav, då pappa också är travtränare. Äpplet faller inte långt från trädet, eller vad brukar man säga?? Har pluggat organisation och personal i Uppsala och i Frankrike innan jag träffade Jörgen och totalfastnade i travet igen. Är nu också mamma till världens gulligaste tjej, Signe!

Har alltså varit med och byggt upp den här hemsidan och hoppas att den kommer att fungera som Team Westholms länk ut till våra kunder, blivande kunder och andra intresserade. Det är ju inte bara jag som jobbar med sidan, utan hela teamet kommer att vara delaktiga i arbetet.

Med förhoppning om nöjda kunder, toppresultat och ett Team i världsklass!

Sara