Vi i Team Westholm – Malin G

Vi i Team Westholm – Malin G
Då var det min tur att skriva några rader. Det är väl lite tveksamt om jag kan kalla mig ny i Team Westholm, eftersom jag nu har jobbat sedan i november och månaderna har flugit förbi! Men eftersom jag inte skrivit här tidigare så kanske jag borde presentera mig lite närmare. Jag heter Malin, är 25 år och finlandssvensk. Jag har hållit på med hästar i stort sett hela livet. Första gången jag kom i kontakt med Team Westholm var i november -08 när jag var nere hos Jörgen på Grosbois en vecka på lite frivillig "praktik". Där hade jag en mycket intressant och lärorik vecka. Sabine, Jenni och Danne tog mycket bra hand om en förvirrad finska som inte förstod ett ord franska! Ett halvt år senare bytte jag jobb från att ha sysslat med diverse på Eckerölinjen till att börja jobba heltid med hästar igen, och då sökte Jörgen turligt nog hästskötare till starthäst stallet på Karlsro. Här trivs jag alldeles ypperligt med fantastiskt fina passhästar och trevliga kollegor. Jag måste bara nämna sammanhållningen i teamet; trots varierande åldrar umgås vi ofta även utanför jobbet och alltid har vi lika trevligt!

Nu när våren äntligen har dykt upp här i Sala efter en mycket lång, kall och minst sagt snörik vinter så börjar man få upp förhoppningarna på en framgångsrik säsong. Kanske framförallt för 3 åringarna som alla har gjort enorma framsteg under mina månader här! Det känns minst sagt spännande att få hålla på med såhär fina individer och chansen att få sela ut hästar till årgångs loppen räknar åtminstone jag som hög. Men närmaste veckan så ser jag framemot att sela ut inte helt okompliceraded Colldina Clip till V65 lopp på Gävle. Bricka 12 bakom bilen känns ju inte direkt som någon höjdare, men Örjan kanske fixar det ändå? Det känns verkligen som min lilla Snutta är värd en seger efter sina fina prestationer i januari. Så håll tummarna för oss!!

Malin