Vi i Team Westholm-Caroline

Vi i Team Westholm-Caroline
Hej hopp!
Nu var de min tur igen då, sitter hemma i soffan med min hund Lizzie och kollar ut genom fönstret där de öser ner. 10 plusgrader och regn, och det är den 12 juni. Vad hände? Det måste vara för att ”Solen” (Sun Red) åkte till Frankrike. Eller?

Det har hänt en hel del sen sist, fått nya passhästar och ny bostad. På grund av detta så kan numera ”Lill Jörgen” gå hemma i sin morgonrock och jag och Jonna jobbar själva nere i stallet. En del av mina gamla passhästar har åkt ner till Frankrike för att tävla, så jag har tagit över större delen av Mikaelas gamla hästar. Har dock kvar Alu’s First Line och Seven d’Urzy sen jag började här uppe. Nu har jag fått äran att ta hand om bl.a. Rite On Track och River de Liton. Hästarna tränar på bra, och visar fina resultat på travbanorna. Tight Aggressive har tagit 2 segrar med ”Lill Jörgen” i sulkyn. Även Alu’s First Line har varit först över mållinjen en gång! Som sagt hästarna tränar på bra hemma på Armanbo och de e ju tur de, hur skulle man annars stå ut med detta väder? I dag (fredag) har jag och Jonna kört 4 fortkörningsheat i backen, och alla var fina. Efter det var de Rite on Tracks tur, han går bara motionsturer än så länge. Men han känns som en rund miljon när man är ute och kör honom. Så alla där ut håll tummarna med mig, så att hans ben vill vara med på jakten av miljonerna!
Till sist vill jag bara säga: Det finns inget dåligt väder, bara dåligt kläder. Så tack Brizy!

Ha det bra/ Ninne