“Vi firade i Gröna Bussen”

Kallin ställde i ordning sin häst…

Dream Trotter har firat fina framgångar hos oss – och vann förra fredagen på Romme tillsammans med Oskar. Vi tog ett snack med Leif Kallin, som är företrädare då det är många delägare på hästen. Leif var under fredagen var med och körde häst på gården. 

Vad säger du om Dream Trotters framfart hos Team Westholm?

– Mycket bra! Vi är mycket nöjda under den tiden han varit här. Han har gjort fina lopp, och benen har hållit på honom. 

Hur firade ni segern förra fredagen?

– Vi är inga större firare, men vi gick in i Gröna Bussen och tog kaffe och kaka, OCH även något glas rödvin ska tilläggas. Det var mycket trevligt. 

Du är med och kör snabbjobb på gården ofta, vad är tjusningen med att köra?

– När jag gick i pension för några år sedan ville jag skaffa mig något att göra. Så jag skaffade B-licens då, och hade en egen häst så jag har faktiskt två tränarsegrar. Jag lämnade in licensen till årsskiftet, men gillar att vara med hos er och köra. Det är kul att man har hästen nära, och det är jäkligt roligt att vara med och köra. 

Du körde Dreamen i jobb under fredagen, och han kändes?

– Han är bra, riktigt bra – och pigg. Det ska bli intressant att se honom i nästa start, som troligen blir om mindre än en vecka på Solvalla. 

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag är i den åldern så jag önskar att jag får vara så pass pigg som jag är nu, så jag kan hålla på med det här ett tag till, säger Leif Kallin. 


Leif tillsammans med Dream Trotter.