Två segrar på Romme!

Två segrar på Romme!
Det blev två segrar på Romme igår, när både Tight Aggressive (Lilljörgen) och Frodo (Kaj Widell) slog till med seger. Tight Aggressive vann på tiden 1.16,0 2140 m. Första priset var 20 000 kr. Stort grattis till ägaren Bengt Johansson, till kusken "Lilljörgen" samt till skötaren Caroline Björnskiöld!

Frodo (bilden) brukar inte så ofta få till det, trots att han har kapacitet. I går provade vi "all time high" beträffande tung balans på framfötterna plus bots. Han fick dödens och travade stabilt hela vägen till en säker seger!!! Stort grattis till ägarna Stall Silver (som varit tålmodiga..) och till skötaren Jessica Adler! Första priset var på 3000 kr, men de viktiga poängen var värda så mycket mer. Segertiden blev 1.18,5 2140 m.

Alu’s First Line skulle också ha startat, men av någon ogrundlig anledning reste han sig på bakbenen och tippade ur Lilljörgen ur sulkyn och var sen lös ett tag. Allt väl med hästen och kusken, värre med den nya vagnen…..

Vi vill dessutom passa på att tacka två av våra medarbetare som ska sluta, Jonna Silvén och Caroline Björnskiöld. Jonna ska vidare till Daniel Redén och "Ninni" kommer att börja jobba hos Thomas Uhrberg igen. Stort tack för ett bra arbete och lycka till!

Sara