Tusenfesten – en stor succé!

Så gick kvällen till…

Hej!

I lördags hade Team Westholm med Jörgen i spetsen den omtalade tusenfesten och det blev väldigt lyckat. Cirka 190 personer kom och firade teamets milstolpe och det blev fest långt in på småtimmarna. Men vi tar det från början då vi kickade igång festen klockan 17.00 med gårdsvisning, V75 på storbilds-tv, fotografering på röda mattan och straffsparktävling där vi hade hyrt in en duktig målvakt från Västerås.

Många kände sig manade att skjuta straffar där man vid tre mål av tre möjliga straffar gick till final och trots massor av försök var det bara två personer, Stefan Granath och Sören Herbertsson som lyckades med bedriften att lura målvakten tre gånger. I en dramatisk final tog Sören Herbertsson kommandot – och vann sedan inför jublande publik. 

Men alla hade inte tid med fotboll då det var annat som lockade. Bland annat visade vi upp årets kändisföl, Ekeby Gårds ettåriga sto efter Annicka och Royal Dream som fanns på gården för visning. Innan kvällen var en hel del andelar uppbokade, och efter festen var det ännu flera som hade slagit till och för tillfället är 14 av 20 andelar bokade.

De som ska vara med i den toppstammade hästen.

Rikardh Fasth

Eva Holmevi

Bengt Westerberg – Kicki Westerberg

Stall Silver (Ralf Ros, Anki och Lasse Carlbom, Gun Westholm)

Sonja Olsson – Jan Olsson 

Patrik Olsson

Sören Herbertsson

Gunnar Bratt och Camilla Bratt.

Mikael Brännlund

Tommy Stark

Roland Blomstedt

Ing-Britt Johansson

Johan Malmquist

Sex andelar finns kvar och nu är det bråttom om du vill ha en eller flera andelar. Ring uppfödarna Anders Karlsson på 070-397 08 68 eller Håkan Karlsson på 070-526 06 61 om du är intresserad. 

Klicka här för att se en film på fölet från i lördags!

Vid 19.30 var det dags för mat men innan det sjöng Hillevi Frohm nationalsången och Jörgen höll ett invigningstal och tackade då alla hästägare han haft genom åren. Just tal var det något som var populärt under middagen. Tre tal avverkades och längst var Stig Eklunds som talade i elva minuter. Stig hade Pilkillen som Jörgen tog sin första seger som tränare med. De andra som höll tal var Ralf Ros och Rikard Lindh.

Maten från Sätra Brunn var som vanligt av toppklass och vi bjöds på en fin buffé och efteråt serverades ost och kex och Panacotta. Som om inte det var nog blev det tårta och kaffe lite senare och korv med bröd framåt natten så de som kom på festen behöver nog några turer i motionsspåret de närmaste veckorna.

Efter middagen var det dans hela natten lång och kvällens DJ, Anton "Bazire" Pettersson, höll igång duktigt ihop med sina medarbetare där travets festfixare nummer ett, Marcus Eriksson från Profeel, hjälpte till att göra vår fest till ett riktigt bra event. Ska ni anordna någon fest – kontakta Marcus så hjälper han er! Vi vill även tacka Jonas Biderman och hans flickvän Cissi Wallin som svarade för ett suveränt jobb i baren och sedan vill vi självklart tacka alla som på något sätt hjälpte till för att göra festen möjlig! Massor av bilder och annat skoj kommer under veckan då vi hade Stall TZ:s superfotografer Adam Ström och Simon Hagen på plats. 

Alla lämnade Karlsro nöjda, en del åkte under lördagsnatten men många stanande kvar till söndag. Och som chef Westholm brukar säga: Är kunden nöjd – så är vi nöjda!

Tack!

/Patrik