Dubbelseger på Fornaboda!

Se filmer här…

Hej!

Trippen till Lindesberg under nationaldagen blev lyckad och vi fick med oss två segrar och en mersmakande andraplats hem. Treårige Apollon de Kacy galopperade i debuten men vann nu på ett riktigt bra vis efter ett snabbt slutvarv. Han fick sträcka på sig – men vann på fina 1.16,2 över medeldistans.

Grattis till ägarna som är Jörgen, handbollsstjärnorna Magnus Jernemyr och Johan Sjöstrand, Positiva Kicken Stig Wiklund, Mats Norberg på LRF-konsult och familjen Albrechtsson från Göteborg och skötaren Malin.

Se en segerfilm från vinnarcirkeln – klicka här!

I lopp tre fortsatte Eldvin segertåget då han höll sig i trav och vann enkelt. Jörgen körde tidigt till ledningen och sedan var segern aldrig i fara. Kul – och nu väntar V75 i Boden för hästen. Grattis till ägarna och skötaren Lisa.

Se en segerfilm från stallbacken – klicka här!

Kan Ha var återigen mycket duktig som tvåa denna gång. Han gick 1.11,5 de sista 800 metrarna men det räckte ej till seger. Tuffa papper i Lindesberg. Även Pinocchio's Lie startade men galopperade 700 kvar men känns som han ändå var lite på rätt väg som valack.

För övrigt hade teamet en skön dag då vi satt i gröngräset med kaffe, tårta, ost, kex och hamburgare. Hög mysfaktor!

/Patrik