Tre treor som bäst…

Tre treor som bäst…
Den här veckan har inte gått i Team Westholms tecken. Veckan inleddes på Eskilstuna där såväl Sakonda Sly som Brio hade satt på sig galoppskorna och blev diskade. Därefter följde en fin insats av B.W.L. Champion som trea på 1.14,9 2140 m auto. Galopp blev det också för Natural Grace och för Mill Newton i montéloppet. Coktail Zon höll sig på benen i lopp 8, men slutade oplacerad. Däremot var Anna Engströms häst, Don Silvio fin som trea i samma lopp på 1.13,3. I sulkyn satt Daniel Olsson.

I går var det Solvalla. Jim Frick fick återigen chansen bakom Nelle d’Amour (bilden), denna gång med "Frickbalans". Nelle var rätt så snabb från tillägg och hamnade fjärde, femte utvändigt. Varvet kvar styrde Frick på och Nelle fick gå i tredjespår hela sista varvet. Han gick fint utan att kanske kunna göra den sista speeden som behövdes för att vinna, men slutade trea på 1.17,5 2640 m.

Quest for Life var "dagens värmning" på Solvalla. Han hamnade i fjärde ut i ett lopp som var ganska ryckigt. Han fick gå på i tredje spår, men kunde inte riktigt ta på ekipagen där framme och slutade femma.

Idag var det ett gäng som for till Gävle. Ninepoints Sheryl inledde och slutade trea på samma tid som vinnaren 1.16,4. Därefter blev det två målgalopper som tvåa för Jag Pierre och Super Heat (Lilljörgen körde). Jag Pierre slog i vagn hela loppet och för Super Heat blev det nog lite för överforcerat för. Sist ut var Tight Aggressive som fick gå på i tredje spår i sista sväng, men som inte hade något krut att komma med.

En sådär vecka, kan man väl säga….

Nu är det en lugn helg travmässigt här hemma och vi får ladda och ta nya tag inför nästa vecka, då väntar starter på Romme, Eskilstuna och Solvalla.

PS. Har vi förresten berättat att Team Westholm har köpt en ny buss? Det är en åttahästars buss med bodel. Den är diskret "brandkårsröd", så ni kan inte missa den…. 🙂 Bilder kommer snart på hemsidan.

Sara