Placeringar i helgen!

Placeringar i helgen!
I går var det Kriteriesöndag, med Oaks och Kriteriet som höjdpunkter. Jörgen körde Mia Karlssons och Stefan Pettersson häst G.H. Nemo i Kriteriet. Han fick ett relativt fint lopp, dock med lite tuff öppning, i tredje par invändigt, men hästen var tyvärr inte riktigt som bäst i travet och slutade först utan pengar. Synd, men det var ändå en upplevelse för ägarna/tränarna att vara med om en Kriteriestart. Vill du se mer kan du gå in på www.travnet.se, där man följer Nemo under dagen.

Bättre gick det för Team Westholms hästar. Först ut var Annicka som hade en tveksam insats senast i Europaderbyt i bagaget. I går körde Jörgen på säkerhet och gick på sent i sista sväng. Det blev lite rörigt, då de fick en galopperande häst framför sig, men Annicka gick väldigt bra hela vägen och slutade trea, med krafter kvar. En väldigt positiv insats!

Your Dreamgirl hade för en gångs skulle ett bra spår bakom bilen (nr 1), men kunde inte öppna riktigt som Jörgen hade hoppats. Hon fick dock rygg ledaren och slutade tvåa, utan att vara riktigt på topp.

I Frankrike var Santiago de Lou tvåa för Daniel Parling.

Det blev också två till hästar på auktionerna i lördags, en hingst efter Scarlet Knight (Flying Irishman morfar) för 45 000 kr. Säljare är Leif Lifberg ifrån Sala. Hästen är köpt i spekulation, så är du intresserad hör av dig. En hingst efter Mahtoub Jet blev också inköpt till hästägare som har haft häst hos Team Westholm tidigare.

Sara