Svenne-pojken är en levande legend!

Se ett reportage med honom…

Svenne Lindblom och jag har haft ett samarbete genom många år, och jag började vara hos honom redan i tonåren och han har lärt mig otroligt mycket om hästens exteriör och uppbyggnaden av travhästen. Han har lärt ut varför de blir skadade på grund av vissa exteriöra avvikelser med mera.

Det brinnande intresse Svenne-pojken haft är helt otroligt, ingen kan någonsin förstå hur mycket tid han lagt på detta. 

Levande legend kan ibland användas lite för ofta, men här stämmer det verkligen in – jag lovar!

Se reportaget som Matteus Lillieborg gjorde med Svenne Lindblom här!

Reportaget fick reklam i Nyhetsmorgon och sändes sedan i V75 Direkt och ATG-live. 

En sista sak: Om jag ska skriva mina memoarer någon gång så vet jag att många historier med Svenne kommer dyka upp. Vi har haft mycket roligt tillsammans.

/Jörgen