Stort intresse för tjänsterna på Grosbois!

Nu har vi tillsatt de utlysta tjänsterna på Grosbois!

Annonsering i Travronden, annons på vår hemsida och ryktet som snabbt spred sig innebar att vi fick ta emot ett femtontal sökande, bland dem fanns flera mycket intressanta och väl kvalificerade personer för de tjänster som ska besättas på teamets anläggning i Frankrike.

Det har varit ett digert arbete med att välja ut teamets nya ansikten på Grosbois.

Förutom själva ansökningen har vi även tagit referenser och intervjuat de sökande i omgångar.

Nu känns det roligt att kunna presentera namnen på våra nya team medlemmar.

Nathalie Blom anställs som hästskötare och kommer senast från Hans R Strömberg i Rättvik. Nathalie har varit med i Travets Talanger, och har även tillbringat tid hos Witasp. Nathalie har fler års erfarenhet från travet som hästskötare, egen travhäst och såväl monté som travsegrar. Nathalie gillar sport, fart och fläkt och har själv en guldmedalj i från Junior VM i slalom, en karriär som nu ligger på hyllan. Nu är det bara trav som gäller och hon satsar fullt ut i Team Westholm.

Inge Melby är en norsk "gutt" som nu börjar en ny karriär som ansvarig för teamets verksamhet i Frankrike. Inge har precis gått ut utbildningen till A tränare i Norge och har tidigare drivit egen verksamhet som hovslagare i vårt grannland. Inge har tidigare jobbat hos fler tränare i Norge, bland andra Olav Mikkelborg, Odd Arne Sagholen och Per Dave Holtung, han har även hunnit med en tid hos Anders Wolden i Canada!

Vi välkomnar både Inge Melby och Nathalie Blom till Grosbois.

Båda två kommer att börja sin anställning 27/12l och vi presenterar dem snart lite närmare här på hemsidan.

Välkomna till Team Westholm och Lycka till!