Mega Tack till Misty Trotting!

Igår kom Misty Trotting (Håkan och Dorrene Karlsson) till Karlsro med rykande varm lasagne!

Luciadagen blev en riktig festdag för oss i Team Westholm. Förmiddagen bjöd på Lussefika med Robin som unik Lucia och hembakta Lussekatter.

Några timmar senare var det dags för ännu ett festligt inslag i den dagliga verksamheten då Håkan och Dorrene kom på besök med hemlagad lasagne och hembakt äppelkaka! Oj va gott!

Alla i teamet som var på plats fick en trevlig och mysig stund av gemenskap! Lagom till kaffet och Dorrenes äppelkaka tog Håkan till orda och framförde några ord av uppskattning till personalen. Misty Trotting har haft häst i träning hos Westholm sedan 1999 och har följt teamets utveckling på nära håll under många år. Håkan och Dorrene tackade för alla insatser som personalen i teamet gör och delade ut ett par trisslotter i julklapp till var och en!

Alla närvarande bestämde, i god laganda att om vinsten blev 10 000 kr eller mer så skulle vi dela på vinstpengarna… men mindre summor fick var och en behålla själva. Plötsligt började ett ivirigt skrapande och det var med stor koncentration som man liksom försökte tänka fram en högvinst! 
-Ni vet hur reklamen låter…. "plötsligt händer det"… 

Nu blev det inte några fantastisummor, men lunchens "jackpott" tog Robin hem eftersom han vann hela femtio kronor på sina två lotter. Britta och Clas hade också tur och lyckades skrapa hem 25 kronor var…

Lunchen avslutades med kram och god jul från Håkan och Dorrene innan jobbet kallade till handling igen!

Stort tack till Håkan och Dorrene för deras värme och stora engagemang i teamet!

Några bilder från lunchen presenteras här!


Samling kring maten!

  

Äppelkaka till efterätt… Jessica Adler tar för sig! 


Dorrene Karlsson avslöjar sitt hemliga lasagnerecept för Sara Strömberg!

 


Mums… Lasagnen gick åt som smör i solsken!