Seger på Valla för Andreas!

Seger på Valla för Andreas!
Till dagens tävlingar kom Team Westholm med hela nio hästar (inklusive två kvalhästar). Det var som om spanska armadan drog in på Valla med bussar och släp. Eller som Sven-Göran sa; "Nu kommer Tivoli Westholm!" 🙂

Nästan lika skoj som på ett tivoli blev det också med över 100 000 kr in till stallet! Carambole P. inledde med att sitta fast till en tredjeplats. Passas till nästa start!

T.M Investment var sexa med Daniel Olsson och Prestige de Mai blev tyvärr utan pengar i långloppet.

Nästa riktigt fina prestation gjorde Glittra C.D. i försöket till Diamantstoet, som från ett 12:e spår bakom bilen hamnade sist utvändigt, där hon också hann med en liten galopp, för att sedan styras ut i tredje och senare fjärde spår och avsluta 1.09,8 sista 600 m till en andra plats, målfotoslagen av Vanessa du Ling. I samma lopp satt Jagmi fast bakom trötta hästar. Även hon kändes riktigt fin.

I dagens sista lopp blev det dock vinst till stallet! Andreas körde Tabacco Master och "Lilljörgen" körde Montani. Andreas hamnade i dödens och låg där hela loppet, medan Jörgen backade sig sist och blev fast invändigt. In på upploppet hade Tabacco knäckt ledaren, men hade en häst utvändigt. Andreas, som den lugna jämte han är, lät sig inte stressas upp, utan körde med pisken under armen undan till en knapp men säker seger!

Stort grattis till Andreas, till ägaren Etienne Carbott från Malta och till skötaren Victor Karlsson!

Tabacco
Foto: Hanold/Foto-Mike