Seger för Hot Pot!

Seger för Hot Pot!
Stallformen verkar ha kommit tillbaka och idag på Gävle fick vi se två riktigt bra uppvisningar. Bäst resultat blev det för Hot Pot som från spår sex på volt flög till ledningen och drog där i hårt tempo hela vägen. Segertiden blev goda 1.15,9 2140 m. Stort grattis till ägaren Lasse Strid och skötaren Anna Engström!

En riktigt fin prestation bjöd även Brio på, som efter ett nytt upplägg med kortare värmning och barfota runt om satt fast i rygg ledaren med alla krafter kvar. Han slutade trea på tiden 1.13,1 1640 m auto.

I lärlingsloppet startade Just Indeed med Andreas Peterson i sulkyn. Han galopperade tyvärr i sista sväng med krafter kvar.

I morgon är det monté på Eskilstuna som gäller för Mill Newton. Linda Hedström sitter i sadeln. Måndag är det Romme med start för Frodo och premielopp för Ninepoints Avalon. Tisdag blir det spännande värre med Breeders Crown på Axevalla för Annicka och Your Dreamgirl ("Lilljörgen kör Dreamgirl i samma lopp). Onsdag är det Solvalla med Elle Cobra och Jag Pierre samt kval för Sigge Star (Annickas brorsa).

Klockan 06.15 går första turen ut på Karlsro i morgon bitti. Efter snabbjobben drar vi på det årliga kräftfisket med familjen Westholm/Ferner. Jörgen och Erik tycker att det är lite mesigt med bara burar och laddar hårt för att handplocka kräftorna med cyklop och ficklampa……

Sara