Dubbelseger på Amiens!

Dubbelseger på Amiens!
I går när vi var ute vid kräftfisket vid sjön Grycken ringde telefonen. "Jenni France" sa rösten på telefonen. Jenni var på Amiens med Relook d’Occagnes (stora bilden) och Sun Red som startade i lopp 1 och 2. Dominik satt i sulkyn.
– He wins!, hörde vi bara Jenni säga om Relook. Jörgen skickade genast SMS till Håkan Misty Karlsson. "Korka upp." När han sen ringde fem minuter senare var han redan nere i vinkällaren… 🙂

Efter ett tag fick Jörgen tag på Dominik som berättade att Relook hade galopperat två gånger i början, sen fick han gå i tredje spår första 1200 m och därefter gick han fram till dödens och som Dominik sa;
– Then I just destroyed them…..
Dominik berättade också att han tyckte att hästen nu var klar för Vincennes. Vinnartiden blev 1.17,2 2400 m och segern var värd 7000 euro.

Efter några minuter ringde Jenni igen. Denna gång var det Sun Red som även han satte nosen först över mållinjen! Han kom tidigt till täten och drog där hela vägen. Segertiden blev 1.18,7 2400 m och segern var värd 6500 euro. Dominik var mycket positiv och sa att hästen vann med lite krafter kvar.

Två jättefina prestationer! Stort grattis till Relooks ägare Misty Trotting samt Sun Reds ägare Stall Joyride HB och till skötaren Jenni Sorjonen!

Startat i Frankrike de senaste dagarna har även Romeo God gjort som var tvåa på Douzlé samt Riourik som var sjua i Cabourg.

Hur gick det med kräftfisket då? Det hade dessvärre inte samma stallform… Vädret var dock desto bättre, vilket vi är väldigt glada för!

Nu kommer en riktig travvecka för Team Westholm med trav alla dagar fram till lördag! Vi hoppas på fina prestationer!

Sara

PS. Fotona är kanske inte så passande nu, de är från i vintras och våras på Rättvik. Men det är rätt hästar i alla fall… 🙂 DS.