Scarlet-son till salu!

Köptes på elitauktionen…

Hej!

På elitauktionen i fredags hittade jag en ettårig Scarlet Knight-son som var sent född och därav inte så stor och välutvecklad ännu vilket gör att priserna oftast blir låga på elitauktionen. Han har en läcker exteriör och en mycket intressant moderslinje med franske Tenor de Baune som morfar. Den här typen av kombination har bland annat lämnat Kadett C.D.. 

Klicka här för att komma till hästen och stammen!

Han kostade 70 000 kronor vilket är ett fyndpris och nu är han till salu för det han kostade om jag får behålla honom i träning. Vid flytt till annan tränare innan fyraåringssäsongens slut tar jag 10 procent på insprunget de första tio starterna hästen gör hos sin nye tränare. Jag behåller även fem livstidsbetäckningsrätter i honom. 

Kontakta mig på 070-342 64 14 om du vill ha mer information eller är intresserad. Hästen finns på vår gård i Sala där jag gärna visar upp honom och bjuder på en kopp kaffe. 

Bästa hälsningar: Jörgen