Seger för Stefan!

Summering från Rättvik och träningsrapport…

Hej!

Under tisdagen var delar av teamet till Rättvik för lunchtrav. Such A Feeling inledde i lopp ett med att galoppera cirka varvet kvar men gick sedan mycket bra och blev delad femma efter en stark avslutning. Brio gjorde comeback i samma lopp och var sjua – borde gå framåt till nästa lopp.

I lopp två startade vår fux Exclusive Zon och efter en strulig inledning hamnade hon bland de sista men avslutade starkt till ett fjärdepris. I lopp tre startade Ninepoints Ariel som kom från en andraplats på V75. Hon fick ett relativt bra lopp men det riktiga bettet i spurten saknades och hon kom sexa och får komma igen inom kort! 

I lopp sju var det sedan dags för dagens seger då Stefan Laday tog ledningen efter en bit och sedan vann enkelt med Oskar över kort distans. Segern var mycket enkel och hästen såg fin ut. Grattis till ägarna och skötaren Linn. Vi avslutade med Vas Y.Brio som kom tvåa efter ett att ha fått ett rätt så fint lopp.

Alla hästar tog pengar – och nu laddar vi vidare mot Eskilstuna där Jörgen själv vill varna för Ninepoints Jazzy på V64:an.

När Oskar och hästarna tävlade på Rättvik körde Jörgen fort med några av unghästarna. Det var en nöjd tränare som kom upp på lunchen och meddelade att dessa hästar i dag gått två 1600-meters intervaller mellan 1.35 och 1.40.

Bart Nyto

Meslon

Utac

Ponse de Leon

Hinnifatt

Brio du Biwetz

Béko Majyc

Promise

Seaside

Låter lovande – vi kämpar vidare!

/Patrik