Sådär vecka…

Sådär vecka…
Idag var det V75 på Bergsåker och Team Westholm hade fyra hästar till start. Det blev inte några större framgånger, men från ett dåligt läge spurtade Super Light som i fornstora dagar. Resultatet blev en sjätteplats. I övrigt var M.T. Jetski femma och Coktail Zon sexa. Spirit Beji galopperade i starten och blev diskad.

På lunchtravet igår var det också blandade framgångar. Brio var favorit, men höll inte riktigt för trycket och blev tvåa, bakom Celan Café som tidigare varit hos oss, men nu står på Rättviks travgymnasium. Grattis!

Relook d’Occagnes galopperade i starten och tappade mycket mark, men gjorde en upphämtning och blev trea. Ändå en bra insats! Rainbow Pasc var sexa.

Som sagt, inte några riktiga framgångar den här veckan. Nu åker tränaren på en välbehövlig semester, kanske kan det göra susen?!:)

Behöver ni få tag på Jörgen skicka ett SMS, för han kommer inte alltid att ha telefonen på. Semestern kommer också innebära att det kan bli lite lägre aktivitet på den här sidan. Vi hoppas att ni har överseende med detta…

Vi kämpar!