Roliga sms damp ner!

Glädjande besked och nöjd uppfödare…

Hej!

Under veckan har två roliga sms ramlat in till Jörgens telefon. Först från Myy Hedberg, sommarjobbare och extrapersonal hos Team Westholm. Myy är en mycket duktig och hängiven tjej som meddelade detta till chefen:

"I dag klarade jag internationella hästskötarexamen och eftersom jag lärt mig allt jag kan hos er så vill jag säga tack så himla mycket! Hälsa de andra i teamet att de är bäst! 🙂 /My

Sedan kom ett sms från en mycket nöjd uppfödare till Kan Ha. Dagen efter hästens tredjeplats i auktionsloppet skickade Håkan Karlsson detta:

"Känns overkligt i dag, trodde inte Kan Ha var så bra. Det här är upplevelser när det är som bäst, när god vänner fixar spänning och dessutom stålar. Stort tack till alla för ett fint arbete. Nu har jag avnjutit krabba med "ett" glas Nya Zeelands vitt för att fira".

Fantastiska sms – det värmer alla i teamet.

Nu laddar vi mot Solvalla, spännande dagar väntar! Håll tummarna!

/Patrik