Påminnelse om Öppet Hus-kväll!

Vi bjuder på viltwok av kock…

Hej!

Nu är det återigen dags för en Öppet Hus-kväll. Den 21/5 är du välkommen till vår gård Karlsro strax utanför Sala. 

Vi tänkte visa upp våra tvååriga hästar – och äger du en häst som är i träning hos teamet och vill se han/hon träna så mejlar du patrik@teamwestholm.com Mejla även vilken tur du vill att din häst går i. Alternativt skicka ett sms eller ring till Jörgen på 070-342 64 14. 

Heat ett: Går klockan 17.30 på långa rakbanan på Karlsro.

Heat två: Går klockan 18.45 på långa rakbanan på Karlsro. 

Hästarna kommer bära vojlockar, och programblad finns på plats. Startlista kommer ligga ute tisdag förmiddag. Mellan turerna finns givetvis möjlighet att bli guidad runt våra gårdar. 

SPÄNNANDE HÄST TILL SALU!

Dessutom kommer en spännande fransk tvååring visas upp som är till salu. Det handlar om Orlando Vici-sonen Dandy du Metz, som är till salu för 200 000 kronor plus moms. En häst som siktar på att flytta till Frankrike i höst och börja skörda euro till våren. Läs mer om hans stam här och kontakta Jörgen om ni är intresserade att se honom träna. 

Är ni intresserade av starthästar så har vi flera spännande sådana till salu i olika koncept, då vi tagit över flera hästar från en ägare på slutet. Ring Jörgen vid intresse – så berättar han mer. 

Under kvällen bjuder vi på kock Löfstedts viltwok i muurikka – något riktigt häftigt enligt rykten. Får inte missas!

Obligatorisk anmälan om du vill ha mat, eller se din tvååriga häst träna. Mejla patrik@teamwestholm.com senast 18/5. Clerys Springs ägare hör av sig till Kaj Närhinen om man vill komma. 

För alla barn finns möjlighet till ponnyridning.

Inte bara ägare är välkomna, utan alla travälskare får besöka oss.

Välkommen på en travlig kväll i framtidens tecken! 

/Teamet genom JW och Patrik