Midsommarblogg av Lisa!

 En glad midsommar har jag verkligen haft! Bengt och Kicki Westerberg som äger ett av mina sköte-barn,Vas Y Brio bjöd upp mig till deras stuga i dalarna,där jag för första gången fick vara med om ett riktigt svenskt midsommar firande med stång resning och dans! Tusen tack för en underbart rolig helg!

Men nu är jag (äntligen!) tillbaka i vardagen efter 2 veckors ledighet. Tyvärr bjöds man ju inte direkt av något trevligt välkomnande av vädret då regnet öst ner hela dagen(läs;måndag) men hästarna verkar nöjda och glada att se mig ialla fall!

Spännande vecka att vänta med två startande på fredag,börjar med Eldvin på lunchen i Bollnäs där Oskar,våran super-lärling, får äran att sköta töm föringen medan chefen själv tar med sig "min" Carmella Corleone till Färjestad för kvällstrav.

Där höjd punkten för kvällen självklart blir E3-finalen för ston som stallets egna blomma Lyckliga Lotta ska försöka ta med sig fina 800.000:- till stallet och ägaren Stig alias "Trägår´n". Stig kommer få en svettig dag då han även är en av ägarna till Eldvin!

Annat spännande som är på g i början på nästa vecka är att fler tre åringar börjar röra på sig, "rycktet" i stallet sade att nån/några ska kvala och sen kommer nog Vas Y Brio,Bengt och Kicki´s fina franska 3 åring debutera! Är alltid extra kul och spännande när det vankas debut,speciellt när man fått vara med dom från början och följa dom hela vägen, kommer vara en nervös skötare! Men jag tror "Lilleman" kommer sköta detta på ett utmärkt sätt!(Och det är hästen jag menar,kusken tror jag inte kan gå under det smeknamnet 🙂 )

Ha fortsatt trevlig sommar,hoppas solen skiner på er!

Hälsn.Lisa