“Märkligt – men full av förväntningar”!

Läs Linns blogg…

Hejsan.
 
Igår (söndag) jobbade jag min sista dag hos Team Westholm. Känns oerhört märkligt, samtidigt som jag är full av förväntningar. 
 
För lite mer än ett år sedan gjorde jag mitt livs största steg och flyttade hemifrån för att få uppleva pulsen i en professionell rörelse. Skillnaden mellan att vara en liten amatörtränare med fem hästar på gården till att vara en av nio hästskötare som jobbar tillsammans med 70 hästar är enorm. Denna resa har utveckalt mig oerhört mycket och jag kommer vara evigt tacksam över att få ha upplevt livet i Team Westholm
 
Totalt har jag som skötare haft 25 segrar under min tid i teamet vilket jag är väldigt stolt över! Och såklart är jag väldigt tacksam att jag har fått förtroendet som skötare till dessa fantasiska individer som jag fått lärt känna av er hästägare! 
 
Jag har fått en hel del uppmärksamhet i media under min tid hos Westholm då jag alltid råkar visa mina känslor väldigt mycket när hästarna är duktiga. Det ligger oerhört mycket jobb bakom alla framgångar och för alla er som har chansen så tycker jag ni ska försöka att äga häst eller sköta hästar! För trav, det är det absolut roligaste som finns!
 
Jag har under min tid hos Jörgen skött om, Lass Legend, High Leg, Crazy Leg, Such a Feeling, Lennart All Over, Duffman, Balzac Du Chaelet, Rasmus One, Ninepoints Avalon, Vas Y. Brio, Obelix M. Stefan Laday, Walconcrete, Poisson, Shibur Night och Zorento d'Amour.
Alla har sina personligheter och egenskaper, och allihop ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag kommer sakna mina vänner mycket, men man får försöka tänka tillbaka på all glädje dom har gett mig! Jag Hoppas att hästarna kommer att ge er ägare glädje i framtiden och att ni får besöka vinnarcirkeln 🙂 
 
Jag fortsätter min resa genom livet med ett lite större bagage av kunskap mot nya äventyr som nu under en tid framöver kommer vara på hemmaplan i Rättvik tillsammans med min familj och Sambo! Förhoppningsvis så ses vi snart igen ute på travbanorna runt om i Sverige. Ha det bra allesammans!
 
Hälsningar ifrån Linn. 
 
Vi tackar Linn för tiden i teamet, och önskar nu henne stort lycka till när hon ska börja jobba hos Jocke Elfving och hon har gjort ett mycket bra jobb hos oss! Sen hoppas vi att hon tar hand om sambon Charlie på ett bra vis… 🙂