Twitter-reaktioner!

Vi förklarar läget…

Hej!

En del märkliga reaktioner har dykt upp på Twitter, efter Thaitecs seger i går i Karlstad.

Ja, han gick första gången i bike – vilket bestämdes först på plats, cirka klockan 17.00 – då jag hade sett hur fin banan var. Färjestads bana har väldigt länge varit lös och dålig, men var nu väldigt fin efter att de bytt banmästare och då tog jag beslutet att köra i jänkarvagn. Det sa jag till Kajsa Gustafsson (ATG-live) när hon kom och intervjuade mig, och när den intervjun lades ut har jag ingen aning om – men informationen gav jag henne hur som helst. 

Innan vi kom till Karlstad hade jag inte några större funderingar på att byta vagn, och hade därför inte sagt det till någon heller. Men väl på plats kom tanken fram mer och mer – och det slog väl ut. 

Vi visade även att vi är stolta över våra sms-rapporter, och gladde under måndagen hundratals hästägare hos oss med sms om deras hästar och hur de tränat, tänkbara lopp med mera. Många spekulerade då i att vi gett ut exklusiv information om Thaitec, men absolut inte. Vi kommenterade ingenting om någon annans häst, och har ryggen fri. 

Travsport berör, men inte bra när folk tror saker som inte stämmer. När tid ges har vi tips på hemsidan under fliken "Startkommentarer". 

Hälsningar ansvarig tränare: Jörgen Westholm.