Lyckat Öppet hus!

Lyckat Öppet hus!
I dag var det alltså Öppet Hus hos Team Westholm. Runt 300 personer hade sökt sig till Sala och våra två gårdar, Armanbo och Karlsro.

Dagen inleddes på Armanbo, där det var rockardkörning med stor häst (M.T. Jetski och Tight Aggressive) och ponnys (från Ösby). Två av de hästar som var till salu, Unik Brick och Speedway Action visades för vagn och sen var det också simuppvisning i bassängen.

Fredrik Linder, som stått i och bakat kom och levererade riktigt fina "fototårtor" med Team Westholm på och de var väldigt uppskattade…

Klockan 12 var det Karlsros tur. Det var tipspromenad för dem som inte hunnit gå på Armanbo och även här visads simning i vår nya bassäng. Klockan 13.30 höll Jörgen och Per Jonsson (Blodbanken) föredrag om exteriör och stam och sen visades hästarna Unik Brick och Doh som ingår i det nya andelsstallet Stall Stam och Exteriör.

Beauty Class andelsägare fick chansen att klappa och gosa med Beauty när Anna tog in henne från hagen och visade upp henne. Jörgen pratade också om Beauty och om planer framöver.

Även här bjöds det på tårta, och det passade utmärkt att servera den mellan halmbalarna ute på den nybyggda maskinhallen. 🙂 

En riktigt lyckad dag tycker vi från Team Westholm!

Vi vill passa på att tacka alla som gjorde den här dagen möjlig. Först och främst givetvis alla som kom hit. Vi vill också tacka Centrum Konditorn i Avesta för de fina tårtorna som de bakade. Västmanlands Naturbruksgymnasium vill vi tacka för utlåning av de trevliga ponnyerna och Cicci Jareholm och Ronja för utlåning och hjälp med shettisen Felix. Vi vill också tacka Hanold på Foto-Mike för fina bilder och sist men inte minst hela personalen och Jörgen och Saras familjer för ett kanonjobb!

Alla ni som undrar vem som vann den spännande tipspromenaden så kommer resultatet att presenteras i morgon eller på tisdag…

Återigen tack för en bra dag!

Sara