Ingen travbevakning i Sala Allehanda!

Oroande – men kan finnas lösning…

Koncernen Mittmedia har köpt upp Sala Allehanda, och då även prioriterat bort deras fenomenala inriktning på travsporten i området vilket varit uppskattat i flera år. 

Många har hört av sig, och undrar var det populära inslaget "veckan i Sala Allehanda" tagit vägen – men då vet ni varför. 

Tidigare har vi och andra traventusiaster läst om lokala framgångar – men det blir det mindre av i framtiden. Jag tror att bevakningen av travsporten i området är extremt viktig, för alla inblandade, och därför ska flera aktiva ha möte och diskutera vad man kan göra för att få igång en egen satsning på travbevakningen då detta beslut tagits angående Sala Allehanda.

Vi får se vad vi kan göra, men har du någon idé, eller åsikt så mejlar du jorgenw@teamwestholm.com. Alla förslag är tacksamma i denna situation – för jag hoppas och tror att alla travintresserade vill ha lokala rapporter kring sina tränare, kuskar, hästar, skötare och ägare. Syns man inte – finns man inte. 

Salaortens travklubb är näst äldst i Sverige, och det finns ett genuint travintresse i Salaorten och det får vi inte tappa. Travsporten står sig stark i Sala om man jämför med andra sporter. 

/Jörgen Westholm