Höstschema och fräck satsning!

Aktiviteter, auktioner och fransk succé…

Höstens schema hos Team Westholm – mycket på gång!

Många olika höjdpunkter, plus alla spännande starter vi ska göra. 

16/8: Wenngarn Sales, mer information längre ner i texten. Bästa auktionskatalogen någonsin i Sverige? Läs mer om den här!

25/8: Öppet Hus-kväll. Tvååringar och ostartade äldre visas i snabbjobb, om ägarna önskar. Vi bjuder på hamburgare, kaffe med mera. Läs mer här!

30/8: Team Westholm-open i golf på Sala Golfklubb. Läs mer om det här!

2/9: Hästägardag på Romme. Alla våra hästägare bjuds på restaurangen (2 biljetter per häst, inbjudan kommer på post). Dessutom föreläsningar med mera.

7-9/9: Stor hästauktion i Deauville, Frankrike. Mer information om det längre ner i texten. Läs om auktionen här!

22-24/9: Kriterieauktion, mer information längre ner i texten. Läs här om denna auktion (katalogen ej klar)

7-11/11: Hästauktion Harrisburg, USA. Mer information längre ner i texten. Läs här om denna auktion (katalogen ej klar)

Vi har haft ett bra flow i teamet under en längre tid på vår fantastiska anläggning. Vi ligger just nu på rekordsiffror för stallet, och har levererat många segrar och glädjestunder till våra hästägare under 2016 och vi jobbar för att utveckla verksamheten och hästmaterialet. Vi kommer inom den närmaste tiden börja bygga ut gården med ett unghäststall och göra en ny rundbana, vilket blir möjligt eftersom vi får ett väldigt fint stöd i form av ett EU-bidrag. Här kan du läsa mer om det!

AUKTIONSTIDER – NU LETAR VI NYA STJÄRNOR

Pokalåret 2018 är en vitamininjektion i sporten, och något vi alla ser fram emot. Det planeras för 300 färska miljoner i sporten – och treåringarna kommer få mycket att tävla om så det är ypperligt att satsa på sporten just nu. Mest pengar någonsin för treåringar 2018, i en av de minsta kullarna. Låter det lockande?

Jag är väldigt duktig på att scouta ut unghästar på auktioner, vilket ni kan se i vår miljonklubb här!

Att besöka hästauktioner är det bästa jag vet, och jag hjälper dig/er gärna att hitta det du önskar. 

I år kommer vi göra ett annorlunda upplägg på andelshästar. Jag kommer baka ihop tre stycken ettåringar, en från varje dominerande travland – Sverige – Frankrike – USA. Ett exklusivt paket, med träningsavgifter och kringkostnader inbakat fram till treåringssäsongen. En folder med mer information om detta kommer inom kort med priser, upplägg med mera. Hör av er till mig direkt om ni är nyfikna. Det kommer bli tio andelar i denna satsning, tre andelar är redan uppbokade. 

 

FRANSK TOPPSTATISTIK

Vår franska filial har under året gått som tåget. Hittills under 2016 har vi gjort 55 starter, tagit 17 segrar och kört in 2,4 miljoner kronor. Det ger en segerprocent på smått fantastiska 31! Vi har två skötare på plats just nu, Evelina Månsson och Ellinor Nilsson, och är redo att ta emot fler hästar. Vi har mångårig erfarenhet av tävling och träning i Frankrike, så hör av dig om du har en franskfödd häst eller en svensk som tjänat över 700 000 kronor. Då kan jag kolla om hästen har någon lämpligt tävlingsschema i Frankrike. 

Sportsliga hälsningar
Jörgen Westholm
070-342 64 14
Jorgenw@teamwestholm.com