Helgsummering!

776 300 kronor inkört…

Vilken helg teamet hade!

Det började i fredags där först Hambras Lusty Love tog karriärens första seger, på ett starkt sätt från ledningen. Sedan, bara kort senare, vann Guli Rubin i debuten för oss. Glada ägare på plats där – och vi gratulerar ägarna till båda hästarna och skötaren Linda. Dubbelvinst på Solvalla. 

Mitt i alltihop gick även Rocky Winner och vann ett stort lopp i Cagnes Sur Mer, med 350 000 kronor i förstapris. Han avslutade snyggt – och vann på ett imponerande sätt och levererade igen på sin långresa. Stort grattis Rune, som äger guldklimpen, och skötare Evelina. D'Capital och Ninepoints Googoo kom femma i sina lopp samma dag.

Under lördagen var det Amalia Cash som "sjöade". 300 000 kronor in i nysatsningen Margaretas tidiga unghästserie, och hon avgjorde på ett starkt sätt efter 1.12 det sista varvet. Stall Rohero, med Robin i spetsen, jublade högt vid sina datorer – vilket man kan förstå. Vilken märr, grattis skötaren Josefine! Segertiden: 1.13,8!

Navigator Sib spurtade strålande i finalen av Silverdivisionen, och fick med sig en fjärdeplats. Alorac Mathbell galopperade på upploppet. 

Under söndagen blev det ingen vinst – men dock tre andrapriser. M.T.Machiavelli och Dandy du Metz debuterade som tvåor, och Clerys Spring årsdebuterade med att vara mycket knappt slagen som tvåa i ett DD-lopp. Fina insatser av alla tre. Molly de Castella blev oplacerad, och innan tävlingarna kvalade White Lightning på ett mersmakande vis.

12 starter – 776 300 kronor in på kontot. Det summerar helgen. Nu laddar vi mot Vincennes i dag, där Unique Julia startar. 13.47 går loppet på atg.se. 

/Teamet