Helgsummering!

Så gick det för teamet…

God lördagskväll!

I fredags startade Calvin Cavat i ett V65-lopp på Romme och det såg ett tag riktigt ljust ut. Hästen ledde i det längsta, men när kusken skulle rycka huvan på upploppet högg hästen i galopp och hoppade bort en topp tre-placering. Surt.

I lördags åkte Jasmine och Jenny till Axevalla och fick med sig en seger hem. Franske fyraåringen Ukino du Vivier svarade för en stark insats och vann i bra stil ett lopp innan V75- Han utvecklas hela tiden, och går en spännande framtid till mötes. På V75 knep Jasmine och Min Fina Stina sistapengen efter lite positionsstrul och hästen gjorde ett fint lopp utan att vara tom i mål. Sämre gick det i Frankrike, på Vincennes, där Sponsor blev oplacerad, han trivdes troligtvis inte på banan.

Under söndagen fick vi med oss en andraplats hem från Solvalla där Åhlunda Survivor var tvåa från ledningen och tjänade 20 000 kronor. Venus du Loisir, Aaron Boko och Such A Feeling galopperade medan What A Supergirl var okej som oplacerad i sin comeback. I Frankrike, på Vincennes, startade Univers Love men han var svag och får komma igen.

Nu tar vi natt – Gröna Bussen rullar hemåt och i morgon är det travfritt. God jul gott folk!

/Patrik