Helgsummering!

Fina framgångar i helgen för teamet…

God morgon!

Helgen som gick var riktigt bra för teamet. I fredags tog vi en dubbelseger på Romme (som tog över Rättviks lunchtrav) då Lyckliga Lotta och Ninepoints Ariel spurtade till seger. Även Brightman startade den dagen men han galopperade och var sedan seg. På kvällen tävlade Min Fina Stina på V65 och avslutade bra efter ett invändigt lopp till ett tredjepris. Hon startar på lördag, det blir en spännande start då hon har ett lopp i kroppen.

I söndags åkte Oskar med två hästar till Romme och fick med sig en seger hem. Love Leg har vi alltid trott mycket på och nu fick hon visa vilken fin häst det är. Hästen fick ett bra lopp och spurtade till säker seger med krafter kvar. Vinsten var värd 50 000 kronor. Speedway Action fick ett invändigt lopp och kom in som åtta i mål.

I Frankrike startade Urtado och Sponsor utan några framgångar. Grattis till helgens vinnare och nu laddar vi mot en ny vecka! I dag startar Krångel på Vincennes. 

Jörgen åker till Frankrike på torsdag för att köra Via Stella på Vincennes och blir sedan kvar där fram tills lördag då han åker direkt till Halmstad och V75. 

Efter fredagens vinster är fjolårets siffror redan passerade – nu gasar vi mot nya miljoner!

För er som inte sett vårt puffande för vår nysatsning kan klicka här för att läsa om det. 

/Patrik