Heders killen!!!

Carambole P. sänkte sitt rekord idag på Lindesberg.

Carambole öppnade fortast och kunde svara ut konkurrenterna från start. Drog på i ledningen i ett stenhårt tempo och fick ge sig mot Dont Wear PJS. Carampole landade på 1.12,0a/1640m.

I dagens första lopp hade vi ut Obelix M. Från ett krångligt 4:e spår öppnade han bra och fick rygg på ledaren. Efter ett varv sprang funktionärer ut i banan och vinkade och meddelade att det var omstart!!! Det var bara att lyda och ta upp hästarna och vänta in ny start… Strömavbrott var anledningen att det inte kom någon omstartsignal eller att någon ropade ut i högtalarna. När loppet startades igen gick det lika bra och han fick rygg på ledaren. mitt på upploppet galopperade ledaren och Obelix kunde komma fram och blev 2:a, bara slagen med ett huvud.

I lopp två startade Vendredi du Juan. Markus styrde på varvet kvar och fick svar och blev hängande i 3:e spår hela sista varvet. Trots det slutade han 3:a i mål.

Nelle d'Amour fortsätter att ge alla gråa hår. Han galopperade på upploppet med chans till en framskjuten placering.

I dagens sista lopp startade Swift Ligtning. Han övertog ledningen efter 500 m och varvet senare var han trött. Troligtvis inte helt frisk.