Härlig tisdag!

Champagne och bra kval…

Hej!

Efter Stefan Ladays seger på Rättvik tuffade Team Westholms segertåg vidare till Eskilstuna där What A Supergirl vann tillsammans med Oskar i ett lärlingslopp. Oskar körde till ledningen 1300 kvar och vann sedan knappt. Grattis ägarna som länge har väntat på champagnen som nu finns att hämta på Karlsro. 35 000 kronor var segern värd – grattis även till skötaren Lisa!

I övrigt:

Nelle d'Amour blev tempotorsk, stånkade på hyggligt sista 500 metrarna till sistapengen. 

Andromeda du Nord snubblade sig i galopp efter 500 meter, kändes efter det fin men fick inga pengar.

Ninepoints Jazzy rekordsänkte rejält men startade från spår 15 bakom startbilen och det är inte enkelt. Tog sistapengen. I samma lopp startade Lyckliga Lotta ifrån spår 13 och kom inte riktigt till. De gick okej utan att vara på topp. 

Kvällens snackis blev dock ingen av de nyss nämnda. Det blev nyförvärvet She Loves You F.I.. Hon hade fyra diskningar i rad när hon kom vilket tvingade henne till ett kvallopp. Hon kvalade igår – och jag körde 1.13,7 2140 meter voltstart vilket är snabba papper alla dagar i veckan. Jörgen ville testa henne lite rejälare med tanke på att hon inte riktigt funkat på sistone och hon gav oss verkligen ett kvitto på att träningspassen och skötseln av skötaren Jasmine har slagit väl ut. Spännande fortsättning följer! 

/Jörgen