Hallå där – Pro Service AB

Nästa partner att presentera är Pro Service AB. Vi ringde upp Jörgen Ehrencrona, som är VD på Västeråsföretaget. Han är också delägare i en mycket lovande treåring, som ståtar med fyra raka segrar.

Berätta om ert företag och vad ni erbjuder för tjänster?

– Det är smide och montage som är vår huvudnäring. Sen erbjuder vi även snöröjning, fastighetsskötsel och städning. Vi försöker vara ganska breda och värnar lika mycket om alla kunder, stora som små.

Hur kom du i kontakt med travsporten?

– Det var Tommy (Brantestig) som lurade med mig för några år sedan och jag fastnade direkt. Den första häst jag köpte in mig på var Strong Heartbeat. Han har gjort allting rätt hittills och det känns riktigt bra, han har en jäkla skalle och verkar tycka det är kul att springa. Vi vill inte stressa med honom, därför är han inte anmäld till E3 etc. Drömmen är såklart vinna Prix d’Amerique, man vill alltid vara bäst, så är det, haha.

Varför har ni valt att samarbeta med Team Westholm?

– Det är främst för att Tommy och Jörgen är goda vänner sedan tidigare. Jag tycker Jörgen verkar stabil som person och han har en anläggning som har alla komponenter man behöver. Sen är närheten från Västerås bara en bonus. 

Var hittar man er?

– Vi ligger på Saltängsvägen 27 i Västerås. Vi tar helst uppdrag i Mälardalen med omnejd, men vi har faktiskt gjort jobb ända nere i Barcelona. Ni hittar oss också på proservice.nu