Hallå där – Lars Lindh

Nästa samarbetspartner att presentera är Lars Lindh, ombud för Agria Djurförsäkring. Vi slog en signal för att få höra lite mer.

– Jag är specialombud för Agria Djurförsäkring. I det här fallet är det främst hästar som gäller, men jag erbjuder även försäkringar för katt och hund. Jag har varit ombud för Agria i snart 40 år, fullärd blir man aldrig men just i det här området har jag faktiskt samlat på mig lite rutin. 

Du har en diger rutin i travsporten, varför blev det just trav?

– Jag är född in i travsporten. Jag var faktiskt på invigningen av Rommetravet 3 juli 1955 och har programmet kvar. Anders Lindkvist sa till mig en gång i tiden att det är förmodligen jag som har sett flest V75-tävlingar på plats. I 24 år hade jag som huvuduppgift att närvara på V75-dagarna och sköta surret på stallbacken åt tidningen Guiden. Man var i stort sett på allt trav på den tiden. Nu är det kanske någon som har gått om mig men jag har en jäkla massa race i kroppen.

Varför blev det ett samarbete med Jörgen och Team Westholm?

– För det första så är det den mest tongivande tränare vi har i området. Kan jag vara i den stora svär som han befinner sig i så kan det vara en win-win situation. Hela konceptet med att synas på hästbussen och hemsidan är positivt och dessutom är Jörgen en människa som med åsikter och handling strävar efter att föra sporten framåt och jag har inget emot att bidra i de tankarna.

Var hittar man dig?

– lars.lindh@agria.se och 070-557 87 07.