Hallå där, Jörgen!

Berättar om segrarna…

Team Westholm AB har under de senaste veckorna haft flera ägarsegrar på travbanorna. Bland annat Brio du Biwetz x 2, Musical Man och Country From.

De ägdes tidigare av våra trogne kunde Lars Hallberg – som under flertalet år satsat hårt på teamet men som hastigt gick bort för några månader sedan. Lasse hade sammanlagt 12 hästar hos teamet, och Jörgen berättar nu om den senaste tidens framgångar för hästarna.

– Mitt bolag har tagit över hästarna från min gode vän Lasse, som satsade stenhårt på oss och meningen var att vi skulle börja skörda säsongen 2015 men Lasse gick tragiskt bort nyligen och nu har jag tagit över hästarna. Det är oerhört tråkigt att Lasse inte får vara med nu när hans hästar presterar på banorna, men jag hoppas att han ser dem från himlen. Lasse hade koll på allt trav, så han vet nog vad som händer, säger Jörgen. 

Jörgen fortsätter:

– Tanken är att sälja ut hästarna i delar, så är det någon som är sugen att vara med på en eller flera bra starthästar så är det bara att höra av sig, avslutar Jörgen Westholm.