Fortsatt succé – tre nya segrar!

Sex segrar på två dagar.

Efter gårdagens trippel på Bollnästravet fortsatte teamet vinna i dag igen. På Rättviks lunchtrav blev det tre segrar och vi började med Such A Feeling som vann lätt i fin stil. Bra insats och vi gratulerar ägarna Stall Feeling.  I lopp sex tog Swift Lightning sin andra raka seger. Jörgen körde sig resolut till ledningen efter 500 meter och sedan höll treåringen efter Steinlager undan till en rätt så säker seger. Grattis till ägarna Team Jonsson. Trippeln fullbordades i lopp nio med Gin Rummy som äntligen travade felfritt och vann lätt. Från bakspår satt hästen i ledningen med 1 200 meter kvar och sedan utklassade han motståndarna på ett rejält sätt. Grattis till ägarna Firma H.E. Spårkonsult med flera.

I övrigt: Tvåårige Viking Blue kvalade på ett bra sätt, lovande början på karriären. Brio gjorde ett bra lopp som tvåa efter ett tufft lopp. Alu’s First Line var helt okej i comebacken, behövde loppet och blir bättre nästa gång. Tout Mip förbättrad och gjorde en helt okej insats. Uveline du Mont galopperade i lopp åtta, agerar fortsatt lite spänt.

I dagens nyhetsklipp lovade Jessica Silfors form på sina passhästar och hon tog två av fyra segrar (Such A Feeling och Gin Rummy).

Sex segrar på två dagar. Vi hoppas på nya framgångar i morgon då vi lastar gröna bussen och åker till Eskilstuna. Trevlig eftermiddag och kväll!