Trippel i Hälsingland!

Höjdardag på Bollnästravet med tre segrar.

Vi inledde med tvåårige Vegas Thuram som visade prov på mycket fin uppfattning då han vann sin debut på 1.18,8 efter en snabb avslutning. Lovande inledning av en fin häst.  Grattis till ägaren Miraculix Holding. Vi följde upp med Eldvin som tog tredje raka segern inför en imponerande delägare (Trädgårn) som jublade in sin häst från restaurangen. Även grattis till Ekebjörk och snickare Söder som är med och äger. Trippeln fullbordades i lopp tio genom treårige Frakkland som tog andra raka. Precis som senast fick han tidigt ledningen och vann sedan enkelt på bra sätt. Grattis till Krister Lavhammar.

Förutom de tre segrarna kom Carmella Corleone tvåa i lopp tre. Efter lite vila var hästen positiv och höll bra efter ett rätt så tufft lopp. Skönt att hon fick visa vad hon kan, för det rör sig om ett fint treårigt sto. Gant Cobra fortsätter leverera fina resultat. I dag var han trea i Anders Kihlströms Minne bakom två tuffa hästar. Även han får med beröm godkänt.

De övriga hästarna: Tsar de Bruzeau blek igen, fick ledningen men var trött 500 kvar. Han ger mig gråa hårstrån. Frodo galopperade 300 kvar utan chans på pengar. Speedway Action galopperade direkt, lite för pigg för sitt eget bästa. Hello Dolly galopperade med massor av krafter kvar i sista sväng, då kusken körde i en lucka som inte fanns. Den passas vi framöver, kändes bra.

Nu tar vi nya tag i nästa vecka då vi har massor av starter måndag och tisdag. Bussen på plats båda dagarna. 

             

Eldvin, Vegas Turham och Frakkland var teamets segrare i dag.