Etta och tvåa i Talanglopp

Idag var det Talangdag på Rommetravet. Två av loppen var öppna endast för kuskarna i projektet Travets talanger. I det andra loppet hade Team Westholm två hästar till start som slutade etta och tvåa!

Oskar J Andersson från Åmål körde Ninepoints Kelly som var favoritspelad. I ett litet ryckigt lopp, där det byttes ledare fyra gånger, var de till slut i täten och var där relativt ohotade, även om köhästarna kom fort till slut. Snabbast gick Colldina Clip med rättvikskusken Elin Lisell och ekipaget slutade tvåa. Ett stort grattis till ägaren Bengt Johansson och till skötaren Lisa Mannberg. Grattis till en perfektstyrning också till segerkusken Oskar J Andersson. Snyggt jobbat!


Jörgen Westholm gratulerar Oskar J Andersson efter segern i Talanloppet på Romme.

Nervöst var det för chauffören Sven-Göran, vars Fred Cobra debuterade i ett lopp över 2640 m. Hästen skötte sig fint och slutade trea, efter att ha gått i dödens sista varvet. Han var dock inte riktigt som bäst för dagen.

Först ut på tävlingsdagen var dock Stall Silvers premiehäst Drag Life (vars moderslinje har lämnat stallets förra stjärna Criks Hurricane). "Draggen" tog det hela med ro och klarade premiet på ett fint sätt. Hängivna ägarrepresentanterna Ralf och Gunhild och Lasse och Anki fanns på plats, och för ovanlighetens skulle tordes Anki titta på loppet… 🙂

Drag Life

Innan tävlingarna snabbjobbades Doh och Ninepoints Jazzy i 1.23 fart. De var fina och kvalar inom en månad.

Sara